Teet hyvän päätöksen, kun ryhdyt Dilin asiakkaaksi.

 

Dili Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen, reilua postimyyntiä harjoittava yhtiö. Tilaamalla suoraan meiltä, saat hyväksi havaitut ja toimivaksi todetut tuotteet sopivaan hintaan ilman hintaa nostavia välikäsiä. Tässä tilausehdot pähkinänkuoressa.

 

Tilauksen hinta
Kokeilupakkaus (2kk annos) 7,90€ + toimitusmaksu 4,90€

Seuraavat toimitukset aina 2 kuukautta kerrallaan.
Hinta 37,80€ / 2 kk annos + toimitusmaksu 4,90€, yht. 42,70€.

 

Tilauksen tyyppi
Joustava kestotilaus. Toimitusväli noin

kaksi kuukautta. Ei sitoutumisaikaa.

 

Palautusoikeus
Ensimmäisellä lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus.

Jatkotilauksilla ei ole palautusoikeutta, sillä ne ovat samansisältöisiä kuin ensimmäinen lähetys.

 

Toimitus
Tilatut tuotteet lähetetään 5 arkipäivän sisällä tilauksesta pienlähetyksenä.

 

Maksutapa
Tuotteet maksetaan laskulla, jossa on 14 päivää maksuaikaa.

 

 

Näitä tilausehtoja sovelletaan Dili Oy:n ja asiakkaan välillä asiakkaan tilatessa tuotteita Dili Oy:ltä.

 

Tilauksen tekeminen

 

Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias tehdäkseen tilauksen. Sitova sopimus asiakkaan ja Dili Oy:n välillä syntyy asiakkaan tilatessa ja hyväksyessä nämä ehdot. Asiakkaalla on myös mahdollisuus tilata tuotteita kertatilauksena kuvastosta tai verkkosivuilta (lisätilaus), jolloin sovelletaan näitä ehtoja.

 

Tilausvahvistus

 

Asiakkalle toimitetaan onnistuneen tilauksen yhteydessä tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö ja muut tilauksen tiedot, kuten tilauksen tyyppi, kesto ja hinta. 

 

Toimitusaika 

 

Tilatut tuotteet lähetetään 5 arkipäivän sisällä tilauksesta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan suoraan postilaatikkoon, mikäli se on mahdollista. Muussa tapauksessa voit noutaa lähetyksen postista. Tekstiviestitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta tehdyt lisätilaukset toimitetaan oletuksena seuraavan toimituserän yhteydessä.

 

Toimituskulut

 

Toimituksiin lisätään 4,90€ toimitusmaksu. Lisätilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja kestotilauksen toimituserän yhteydessä. Mikäli asiakas haluaa lisätilauksen toimitettavan erikseen, tilaukseen lisätään 4,90€ toimitusmaksu.

 

Maksutapa

 

Tilaus maksetaan aina paketin mukana olevalla laskulla, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Laskutuksen hoitaa TP Laskutuspalvelu. 

 

Tuotteiden palauttaminen

 

Ensimmäisellä tuotelähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Palautusosoite on Dili Oy, PL 120, 00511 Helsinki. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä palautuksen. Jatkotilauksilla ei ole palautusoikeutta, eikä niiden palauttaminen vapauta maksuvelvollisuudesta. Mikäli asiakas haluaa aiheettomasti palautetun tuotteen takaisin itselleen, sen lähettämisestä veloitetaan palautuksen käsittelykulu 10€ ja toimitusmaksu 4,90€.

 

Huomioithan, että palautus ja peruutus eivät ole sama asia. Voit peruuttaa jatkotilauksen palauttamatta tuotteita, emmekä peruuta automaattisesti tilausta asiakaspalautuksen johdosta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, kun haluat palauttaa tai peruuttaa tilauksen. Ota myös aina yhteys asiakaspalveluumme, mikäli vastaanottamasi tuote on tavalla tai toisella virheellinen.

 

Henkilötietojen käsittely

 

Asiakasrekisterissämme olevia henkilötietoja ei milloinkaan luovuteta kolmannen osapuolen haltuun. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolainsäädännön edellyttämällä tavalla. Ajantasaisen rekisteriselosteen löydät aina osoitteesta www.dili.fi. Henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti Dilin ja tarkoin valittujen kumppaniyritysten etujen ja tarjousten esittelemiseksi. Suoramarkkinointi tapahtuu aina Dilin toimesta, eikä henkilötietoja luovuteta ulkopuolisille. 

 

Riitojen ratkaisu

 

Näihin ehtoihin sekä asiakkaan ja Dili Oy:n väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti ratkaisemaan erimielisyydet neuvotteluteitse. Mikäli ratkaisuun ei päästä, asiakkaalla on aina oikeus pyytää ratkaisusuositusta Kuluttajariitalautakunnalta.